Детални извештаи Максимална брзина Едноставно за употреба Максимална оптимизација Проверена SQL- база на податоци Автоматска заштита на податоците Пристап преку интернет On-line интернет поддршка Долгогодишно искуство
УСЛУГИ - ТУРИЗАМ - ТРГОВИЈА - ПРОИЗВОДСТВО
За унапредување на вашите бизнис процеси, можеме да ви понудиме софтверски пакети за комерцијално, материјално, производство, финансово, туризам и практично сите области на работење.

Опфатени се сите бизнис процеси со бази на податоци во LAN и WAN мрежи, преку Client/Server и Web апликации, под оперативните системи Windows® и Linux (како за сервери така и за компјутерски клиенти).Сигурност Брзина Флексибилност
Нашите софтверски пакети Ви нудат максимална сигурност и заштита на Вашите податоци. Повеќе нема потреба да стравувате од губење на податоци или нивно уништување. Тие секогаш ќе бидат достапни и на Ваше располагање благодарение на напредните техники за нивна заштита и трајно зачувување. А во исто време сте заштитени и од неавторизиран пристап до истите. Кога перформансите значат... Наша цел е да го поддржиме Вашиот бизнис. Токму поради тоа ви нудиме брз пристап од било која локација, во секое време до бараните информации. Тоа не се само зборови. Можете да користите повеќе сервери истовремено, ако имате потреба за максимални перформанси. Без оглед дали станува збор за компанија со 1, 100 или 1000 вработени, нашиот софтвер ќе ги исполни сите Ваши барања и од аспект на бројот на симултани корисници. Во секое време можете да го зголемите или намалите бројот на корисници во согласност со потребите на Вашата компанија.