Поддршка - MCS Remote support

MCS Remote Support         

  

   За нашите програмските пакети обезбедена е постојана поддршка, а врз основа на претходен договор за поддршка.
   Директната поддршка од нашиот центар за поддршка, можете да ја активирате од самиот програм. Командата се наоѓа на системското мени “MCS/ON-LINE поддршка”. Пред тоа секако треба да се јавите во нашиот сервисен центар, на телефон: 075 277-308.


   Доколку вашата верзија на програм е постара и го нема погоре споменатото повикување од менито, превземете го следниов програм MCS Remote support и поставете го на вашиот десктоп или директно стартувајте го. Со неговото стартување овозможувате директна конекција на нашиот центар со вашиот компјутер.

   И во двата случаја, предуслов е да вашиот комјутер има интернет конекција . Самата конекција се иницира и зависи од вас, што значи дека можете да ја прекинете во секое време, а за повторно воспоставување потребно е повторно да ја активирате конекцијата.

   Со ова е овозможена брза и ефикасна интервенција на било кој компјутер од вашата мрежа, тогаш кога вам ви е потребно, за несметано течење на процесите во вашата компанија.